FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd voor een tegel?

Normaliter ongeveer 1 week. Dit kan tijdens zeer drukke periodes (bijvoorbeeld voor het afscheid van groep 8)  iets langer zijn.

Wat zijn de maten van een tegel? De standaard maten zijn 30 x 30 x 4,5 cm. Dit is de gebruikelijke maat in de openbare ruimte. Afwijkende maten zijn mogelijk op aanvraag. Houd hierbij wel rekening met een langere levertijd.

Waarom kan ik geen pdf uploaden?

Het is alleen mogelijk afbeeldingen in .jpg en .png te uploaden. Professionele bestellingen kunt u via de mail of WeTransfer sturen.

Hoe kan ik mijn foto aanpassen?

In de shop is het beperkt mogelijk om aanpassingen te doen. Voor ontwerpen kunt u beter een ontwerp programma gebruiken. Op de bestelpagina staan enkele links naar eenvoudige online fotobewerking.

Mijn afbeelding is te klein, wat kan ik hieraan doen?

U kunt de afbeelding mailen aan info@printagora.eu met deze vraag. Wij zullen de afbeelding dan proberen groter te maken voor u. Met foto’s is dit echter niet mogelijk.

Wat zijn de verzendkosten?

Exclusief BTW € 8,50 voor de eerste tegel en elke volgende tegel naar hetzelfde adres € 3,25. Inclusief BTW is dat resp. € 10,29 en € 3,93.

Hoe weet ik of de afbeelding goed zichtbaar zal worden?

De tegel zal vanaf stahoogte bekeken worden. U kunt bijvoorbeeld een deel van de afdruk op een A4 printen en deze op de grond leggen om een indruk te krijgen. Bedenk hierbij wel dat de anti slip en beton ondergrond details minder goed kunnen weergeven. Kies daarom altijd een afbeelding zonder zeer kleine details.

Wat moet ik voorbereiden om een tegel te leggen?

Niets. U kunt gewoon een oude stoeptegel verwijderen en de tegel met print in de plaats leggen. Als de tegel klemt kunt u het beste een naastgelegen tegel verwijderen en deze later met rubber hamer aanslaan. Gewone tegels zijn makkelijker en goedkoper te vervangen als er iets misgaat. Probeer of de tegel in wat schaduw te leggen. Alhoewel wij met grafeen de beste bescherming bieden die technisch momenteel mogelijk is, zal UV instraling de levensduur door het afbreken van moleculen toch altijd bekorten. Zonder grafeen zal dat altijd sneller gaan.

Is grafeen gevaarlijk?

Er zijn al veel onderzoeken naar gedaan, maar tot op heden is daar nog niets van gebleken. Men is wel bezig met onderzoek naar grafeen als geneesmiddel of hulpmiddel in de geneeskunde. Zelfs hogere concentraties grafeen lijken zich op natuurlijke wijze uit het lichaam te verwijderen. Men blijft echter voorzichtig om het als ongevaarlijk te betitelen.